Eşti aici

Pe BudgetStories.md a fost publicată o nouă secțiune - Bugetul școlii 2014

Astfel, în premieră pentru Republica Moldova, toate bugetele planificate pentru școlile din țară în anul 2014 sunt disponibile online. Orice vizitator al paginii web „Bugetul școlii 2014” poate vedea de câți bani dispune o anumită instituție de învățământ și câte resurse revin în mediu pentru un elev.

Secțiunea lansată va permite oricărui elev, profesor sau părinte să descarce de pe pagina web un formular tipizat adresat conducerii școlii, prin care aceștia pot solicita publicarea bugetului pe panoul informativ sau pe website-ul instituției de învățământ.

Toate informațiile de pe secțiunea „Bugetul Școlii 2014” vor fi disponibile ulterior pe pagina web www.ScoalaMea.md, care va fi lansată în curând.

Secțiunea a fost lansată de Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP, în cadrul proiectului „Facilitarea participării cetățenilor la consolidarea unei reforme educaționale responsabile și la îmbunătățirea calității educației din Republica Moldova” („Școala Mea”), cu suportul informațional oferit de Ministerul Educației al Republicii Moldova și cu suportul financiar al Băncii Mondiale (Parteneriatul Global pentru Responsabilizare Socială).

Categorie: