Eşti aici

Centrul de Guvernare Electronică oferă stagii în domeniul Date Deschise

Centrul de Guvernare lansează programul de stagii de primăvară (Martie – Mai 2012). Dacă crezi că guvernul este ineficient și dorești să schimbi lucrurile în bine, dacă ești motivat să pui în aplicare cunoștințele și experiențele tale pentru a contribui la transparență și performanța executivului, Centrul de Guvernare îți oferă această șansă!

Programul de stagii își propune să ofere suport ministerelor în procesul de deschidere a datelor guvernamentale. În urma unor training-uri, stagiarii vor asista ministerele-pilot în vederea soluționării dificultăților în procesul de deschidere a datelor: colectarea, împachetarea și publicarea acestora. Stagiarii urmează să propună soluții de eficientizare a procesului de colectare, publicare și comunicare a datelor printr-un model de business process reengineering.

Cerințele pentru aplicare:

- Studenți înscriși la studii de Licență sau Masterat sau absolvenți în următoarele domenii: tehnologia informației, economie, statistică, finanțe, administrarea afacerilor;
- Experiență de lucru în Word și Excel ;
- Engleză fluentă prezintă un avantaj;
- Nivel înalt de motivație, responsabilitate, atenție la detalii și independență.

Pentru a aplica, transmiteți un CV și o scrisoare de motivație la recruting@egov.md. Aplicațiile se acceptă până pe 24 februarie, 2012. Numai candidații aleși pentru etapa de interviu vor fi contactați.

Stagiul este neplatit, dar oferă oportunități de dezvoltare și creștere profesională. Acest stagiu nu garantează angajare la Centrul de E-Guvernare.

Centrul de E-Guvernare se află la Piața Marii Adunări Naționale, 1, Casa Guvernului, MD-2033, Chișinău, Republica Moldova. Dacă aveți întrebări, puteți găsi informații suplimentare pe www.egov.md.

Categorie: