Вы здесь

Участвуй

Вы можете использовать нижеприведённый формуляр, чтобы предложить наборы данных, которые, по вашему мнению, должны быть опубликованы правительственными учреждениями Республики Молдова. Мы перешлем данные предложения соответствующим учреждениям.

Комментарии

Consider util să fie publice o serie de date privind agentii economici. Mă refer aici la informații anuale privind numărul de angajați, obiectul de activitate principal, active, pasive, profit. Un exemplu poate in acest sens poate fi considerata România, unde aceste date sunt accesibile pe site-ul Ministerului Finanțelor, preluate prin intermediul Administrației Financiare. Cum toti agenii economici depun declaratiile periodice fie exclusiv in format electronic, fie pe suport de hartie+format electronic, nu cred ca e nevoie de un efort suplimentar pentru a avea accesibila o astfel de baza de date.
Exemplu: http://www.mfinante.ro/pjuridice.html?pagina=domenii
Agentul economic poate fi identificat după codul de identificare fiscala, nume sau oraț/județ. Orice om le poate accesa (robotii nu existand un cod). Mi se pare un bun instrument de transparantizare a activitatii economice. Totodata acestea nu sunt suficient de detaliate incat sa ofere informatii privind strategia companiei si sa pericliteze activitatea daca e o activitate corecta.

Buna ziua stimati administratori.Rog colaborarea D-stra pentru cunoasterea datelor legate de acordarea ajutoarelor materiale legate de decesul rudelor peste hotarele Republicii in anii 2012,2013 si 2014.In care conditii si in ce timp?Motivul este ca Mama -mea Marin Elisaveta a decedat in Italia or.Como de cancer al ficatului la depunerea cererei de acordare al ajutorului am fost refuzat pe motiv ca factura este pe numele fratelui Marin Ghenadie.In pofida faptului ca a fost prezentat declaratia si procura ceruta de functionarii Fondului republican.

Аватар пользователя Dreptul Și Familia
Опубликовано 9 октября, 2017 - 10:35 пользователем Dreptul Și Familia

Bună ziua, solicit să fie făcută PUBLICĂ, lista asociațoolor obștești care au primit bani prin Desemnarea procentuală. 2 %, cu indicarea NUMĂRULUI persoanelor, care le-au redirecționat la FIECRE, 2 % din impozite.

Solicit să mă informați și pe mail : dreptulsifamilia@gmail.com

Mulțumesc
Preedintele AO DF DUB